Beton Iasi

SC BEST RESIDENCE INTERNATIONAL SRL – Beton Iasi – Telefon: 0751.830.190

BEST RESIDENCE INTERNATIONAL continua traditia, inceputa de Combeton in anul 1994 de a va pune la dispozitie o echipa de profesionisti preocupata de calitatea si livrarea betoanelor,sapelor sau mortarelor produse de pe cele doua statii, amplasate convenabil in municipiul Iasi,in cartierul Metalurgie.

Livrarea se face cu cele mai noi si performante utilaje printre care sapte cifoarone noi,marca Man si trei pompe mobile cu lungimea bratelor de 36ml respectic 49ml.

Betonul se livreaza doar pe baza de aviz de insotire si declaratie de conformitate.Agregatele provin din balastiera Motca iar cimentul se aprovvizioneaza de la Heidelberg Cement Bicaz.Se respecta timpul de malaxare de minim 45 de secunde de la introducerea ultimului element.

CERE OFERTA DE PRET PERSONALIZATA: 0751.830.190

Pentru a putea fi pompat betonul trebuie să se încadreze în clasa de tasare S3 (și Dmax. agregate Ø16). Toate tipurile de beton conțin în amestec aditivi plastifianți. La cerere se poate produce orice tip de beton (rețete speciale).

 

ATENȚIE! Pe timp de iarnă (temperaturi sub 0°C) este obligatoriu să se adauge aditiv specific antiîngheț (accelerator de priză) şi apă caldă. Prețul acestora este de 15 lei/mc.

Pe timp de vară (temperaturi peste 30°C) este obligatoriu să se adauge aditiv întârzietor de priză. Prețul acestuia este de 10 lei/mc.

De asemenea mai livrăm și: beton autocompactant, beton usor, șape ușoare (cu perlit), beton monolit, beton fără aditivi, mortar de zidărie, etc.

Prețurile se negociază în funcție de cantitatea livrată și modul de plată.

Pentru informații suplimentare apelați (0747) 438 726.

Telefon comenzi eMag Contact Revolut Telefon Digi Deranjamente Vremea Brasov Horoscop azi Balanta Hormigon Pulido Deranjamente CEZ Cod postal Arad Contact Emag Romania Vremea 7 zile Cluj contact Digi Telefon contact Bringo | telefon contact Hidroelectrica CONSTRUCCION Y REFORMA DE PISCINA MADRID Hormigon Pulido Zaragoza Hormigon Pulido Madrid Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank apartamente 3 camere Iasi preturi creare site Saptamana 2 de sarcina Saptamana 1 de sarcina realizare site web beton amprentat traduceri autorizate Iasi
expert contabil iasi
statie beton iasi beton iasi beton iasi
APEL TELEFONIC